Erik Heggem 4.Dan!

Submitted by
Ronny Eidsvik
Publisert
3. august 2022

Mandag 1.august under årets NTN sommerleir i Surnadal, gjennomførte Erik Schulerud Heggem (28) en formidabel gradering. Etter snart 20 år med hardt arbeid, utdanning, personlig utvikling og dedikasjon til idretten, ble Erik belønnet med graden 4.Dan og tittelen Seniorinstruktør/Sabum Nim av organisasjonens Mastere og Grandmastere. Erik startet i klubben i som 9-åring og har gått hele graderingsstigen i klubben. Erik har formidlet ut NTN Taekwon-Do, kjerneverdier og gledet utallige mange elever gjennom mange år på en særdeles god måte.

Det at nå klubben får en ny 4.Dan betyr mye på veien videre i klubbens utvikling. Erik kan beskrives med høy faglig kunnskap, uselvisk, energisk, tilgjengelig, ydmyk, brobygger, gjennomarbeidet god adferd og holdninger, samt en stor lidenskap for Taekwon-Do. Det er en uslåelig kombinasjon. Taekwon-Do er et langt utdanningsystem som vektlegger både det fysiske ferdigheter og de gode menneskelige kvalitetene, hvor målet er å utdanne hele mennesket. Graderinger gir et klart og tydelig mål å trene mot og gir motivasjon i den daglige treningene, både for elev og instruktør. Når man består en slik høy gradering oppnår man mye for seg selv og får følelsen av mestring og selvtillit, men også en inspirasjon til de rundt seg til å stå på videre.      

Bilde: Erik 4.Dan til venstre og Grandmaster Per Andresen 9.Dan til høyre

På vegne av alle i klubben, vil vi gratulerer så inderlig mye med 4.Dan til Erik! Vi er veldig stolt av deg og gleder oss til kake!

 

Beste Taekwon-Do hilsner

Hovedinstruktør

Ronny Eidsvik 5.Dan